2010 m. gruodžio 17 d., penktadienis

Grįžkime prie gamtos

Sveiki!

kai oficialioji medicina būna bejėgė išgydyti nuo įsisenėjusių ligų, mes atsigręžiame į liaudies mediciną. Stengiamės gyventi sveikai, norėdami išsaugoti sveikatą ir darbingumą. Reikia pasitelkti motiną - gamtą, gyventi su ja santarvėje, pagal visatos dėsnius. Visą gyvenimą gyvenę, pasiduodame vartojimui, ištikus bėdai, griebiamės paskutinio šiaudo.
Tad grįžkite prie ištakų, pakluskime motinai - Gamtai. Tūkstančius metų kaupėsi žmogaus patirtis, nes jo vaistinė buvo pievos ir miškai. Hipokratas, medicinos mokslo pradininkas, gyvenęs V-VI a. pr. Kr. pasakė " Mūsų vaistas turi būti ir mūsų maistas, o mūsų maistas - vaistu". Tad gyvenkime taip, kad būtume sveiki ir laimingi, o tada galėsime dirbti, kurti ir būti dvasiškai stipriais žmonėmis. Pats Jėzus Kristus mums sako " Maitinkitės tuo, kas yra ant Dievo stalo : medžių vaisiais, grūdais ir naudingomis žolelėmis, gyvulių pienu ir medumi".


Jokiu būdu besąlygiškai neatmeskime mūsų šiuolaikinės medicinos, taip toli pažengusios savo laimėjimais. Ji irgi pasitelkia augalus gydyti širdies kraujagyslių, kepenų, skrandžio ir žarnyno ligas. Be reikalo nenaudokime antibiotikų,- būtinai pasitelkime gamtos gydomąją galią. Pasikonsultuokime su gydytoju, fitoterapeutu, jei trūksta žinių. Tad būkime sveiki, laimingi ir kūrybingi, priimkime iš motinos gamtos, ką ji duoda.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą